Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Deze week in MAX Magazine

Taboe

Zwijgen over plasproblemen

Koningin Máxima

Ziet zij wel de werkelijkheid?

Astrid Kersseboom

Natuurlijk heb ik mijn ouders zien huilen

Later opa en oma

Fysiek te zwaar?

Bezorgdagen wijziging 2019

Beste abonnee van MAX Magazine,

Per 4 juni 2019 gaat POST NL de bezorgdagen wijzigen voor MAX Magazine. Dat is per editie 23 voor MAX Magazine.
Dat betekent dat ongeveer de helft van onze MAX Magazine abonnees het MAX Magazine niet op de gebruikelijke dinsdag in de brievenbus ontvangen maar een dag later, op woensdag.

De situatie wordt dus zo dat in 1 straat de ene helft het op dinsdag ontvangt en de andere kant van de straat op woensdag ontvangt.
Het is dus niet op provincie, plaats of straatniveau maar echt op huisnummer niveau. We hebben er alles aan gedaan dat te voorkomen maar het was al een besluit van POST NL het op deze manier te doen. Dit geldt overigens voor al hun postbezorgingen, niet alleen voor MAX Magazine.
Bent u een van deze abonnees? Dan heeft u een brief ontvangen hierover dat bijgesloten zat in editie 22 en hebben waarin we u informeren dat u voortaan het blad een dag later in uw brievenbus ontvangt. We vragen dus een dagje geduld van u en erop vertrouwt dat uw postbezorger het woensdag bij u in de bus bezorgt.

Heeft u het MAX Magazine niet ontvangen op dinsdag of woensdag?
Dan kunt u op donderdag voor 17.00 uur bellen met onze MAX Magazine klantenservice op nr. 085-8881881 of een e-mail sturen naar: klantenservice@maxmagazine.nl
Dan wordt er dezelfde dag of op vrijdag een exemplaar apart naar u toegezonden.

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Team MAX Magazine